All posts by Kalina

12авг/22
286435696_10159521314221141_7207965805347343111_n

Отворени се уписите за новата учебна година!

Отворени се уписите на нови членови во филмското училиште Тинтири Минтири за  учебната 2022/23 година. Програмата е наменета за деца на возраст од 6 до 18 години. Работиме според структурирана едукативна програмаRead More…

22јун/22
14E5S.00_31_15_21.Still001

Проекција на анимирани филмови за деца на отворено

Сабота. Се стемнува. Полека жештината стивнува. Пријатна атмосфера во Градски Парк. Во тревникот веднаш спроти Нептун, кај Cyber Bubble Waffles се случува нешто интересно. Проекција на анимирани филмови за деца. Бесплатна проекција!.Read More…

07јун/22
Sequence 01.00_00_41_13.Still002

Пријави се на филмскиот камп „Волшебната вафла“

Филмското училиште Тинтири Минтири организира летен филмски камп за деца од 7 до 11 години во Скопје. Активностите се организираат во период од 27 јуни до 1 јули 2022 година. (од понеделник до петок). За времеRead More…

04мар/22
Untitled design (39)

Формираме нови групи

Почитувани родители и фанови, Постоечките групи се веќе пополнети, па затоа отвараме нови групи. Пријавувањето за нови членови е отворено на следниот ЛИНК. Пополнете ја пријавата или пишете ни во порана наRead More…