Почнувајќи од оваа недела, камерите на Тинтири Минтири се вклучуваат и за домашните миленичиња на нашите членови. Започнуваме да работиме нова рубрика, која е многу интересна за нас, но уште попривлечна за сите гледачи. Како е да имаш милениче? Необични и смешни случки, интересни податоци за животни. Сакате ли да видите кој чува необично милениче?

Гледајте не секоја недела во 11.00 часот на Канал 5 телевизија.