All posts by Kalina

17јан/19
How-to-Become-a-Child-Actor

Зимски уписи на нови членови

Филмското училиште Тинтири Минтири врши зимски упис на нови членови на возраст од 9 до 18 години за учебната 2019 година. Сите заинтересирани нови членови треба да ја пополнат ПРИЈАВАТА или да испратат основниRead More…

10јан/19
DSC07897

Еве ги најпопуларните монолози – заврши вториот дел од натпреварот

Заврши и втората, најзабавната фаза од натпреварот. Овојпат биравме најпопуларен монолог на Фејсбук. И еве, официјално ги прогласуваме победниците кои имаа најголем број споделувања и лајкувања: Ванеса Георгиева (прво место) Калина Ристеска иRead More…

02јан/19
kidopenhousepicjpg

Бираме најпопуларен монолог

Започнува втората фаза од натпреварот за монолози. Овој пат бираме најпопуларен монолог на Фејсбук. Правилата се едноставни, кликнете лајк и споделете го постот на фејсбук страната на Тинтири Минтири со вашиот омиленRead More…