Драги наши, сите вие што со нетрпение го очекувате и се радувате на големиот христијански празник Божик, специјално за вас тетка Кате и чичко Никола заедно со децата актери од Тинтири Минтири ќе ви раскажат интересна приказна за најубавиот подарок за Божик!

Во претставата играат актерите Дејан Лилиќ и Марина Поп Панкова, како и децата членови на филмското училиште Тинтири Минтири! Претставата е во режија на Кузман Кузмановски.

,,Најубавиот подарок за Божиќ”

Театар Комедија
28.12 /сабота/
Почеток  11 , 12 и 13 часот
Цена 150 ден
Резервации на телефон: 071/330-233 и 02/3119-990

IMG-92a9b5fd76e4b3bb3d8e0be47b5e8e1b-V (2)