Драги членови и родители,

ве известуваме дека со настава во редовни термини во Тинтири Минтири продолжуваме од 1 февруари. За време на распустот се предвидени неколку снимања и настани за кои дополнително ќе ве контактираме! Во меѓувреме, уживајте во зимскиот распуст, бидете креативни, собирајте сили и работете на нови филмски идеи!

Untitled design (11)

Screenshot_3