Погледнете ја видео најавата на вториот дел на филмот „Изгубени во природа“. Подготвуваме богата и многу интересна филмска сезона, а омилен жанр ни се авантурите. И најважно од се, филмот е снимен според идеја и во реализација на нашите вредни креативни членови! Од сценарио до премиера.