Ве информираме дека на 5 ноември (сабота) во 16.00 часот ќе се одржи затворена филмска проекција за членовите на филмското училиште Тинтири Минтири во Кинотека на Македонија. По проекцијата следи анализа на филмот. Препорачуваме присуство на сите членови. Часовите во редовните термини нема да се одржат. Влезот е бесплатен. Ве чекаме на филм!