За новата сезона Тинтири Минтири организира аудиција за деца на возраст од 6 до 12 години кои се талентирани за пеење. Сите заинтересирани можат да се пријават, а на аудицијата ќе треба да испеат една песна по сопствен избор.

2

Аудицијата се организира согласно здравствен протокол кој ќе им биде испратен на сите пријавени.

За да се пријавите пополнете ја пријавата подолу, по што ќе ве контактираме за терминот.

Повеќе информации на тел. 078 30 21 61.

ПРИЈАВА