aloalo  Пријави се во Тинтири Минтири Шоу  aloalo

 Филмското училиште Тинтири Минтири врши упис на нови членови на возраст од 6 до 18 години за снимањето на новата сезона на Тинтири Минтири Шоу во учебната 2018 /19 година.

Со таа цел препорачуваме присуство на аудицијата која ќе се одржи на 29 август во 18:00 часот во просториите на Тинтири Минтири (во Центар кај полициската станица Беко), со цел да ги распоредиме децата во соодветни групи.

Сите заинтересирани  за упис можат да ја пополнат пријавата подолу за да се пријават.

      ПРИЈАВА ЗА АУДИЦИЈА   

                 Телефон за повеќе информации 078 30 21 61.