Во петок, 09.12. 2016 во 11.30 часот на Македонска телевизија ќе можете да гледате видео содржини реализирани од филмското училиште Тинтири Минтири во кој улогите ги толкуваат дел од нашите членови.

Во овој термин ќе бидат прикажани филмовите Изгубеното куче, Не за кого е речено, Шаторот, Пранк, Сети се на време, Ножички, Хајка, Велосипедот на Филип, Се се враќа и Паричник.

Повеќе за нас и нашите активности можете да видите тука.