Почитувани родители и фанови,

Постоечките групи се веќе пополнети, па затоа отвараме нови групи. Пријавувањето за нови членови е отворено на следниот ЛИНК. Пополнете ја пријавата или пишете ни во порана на Фејсбук или Инстаграм, по што ние дополнително ќе ве контактираме!

Untitled design (41) 10 epizoda.00_01_40_13.Still003 6 epizoda.01_59_29_11.Still014 Screenshot_12 Screenshot_11