Неодамна се сними новата песна „Актерка славна“ во изведба на Зорица Станковска. Снимањето на видео спотот се одвиваше на неколку локации во Скопје – во Градскиот Парк, во строгиот центар и во студиото на Тинтири Минтири.

Песната очекувајте ја наскоро, а во меѓувреме погледнете ги фотографиите од снимањето.

spot.00_02_31_15.Still001 spot.00_12_25_14.Still002 spot.00_22_44_15.Still003 spot.00_23_04_07.Still004 spot.00_25_03_06.Still005 spot.00_25_58_13.Still006 spot.00_27_26_22.Still007 spot.00_29_04_11.Still008 spot.00_33_26_15.Still009 spot.00_38_00_19.Still010 spot.00_43_38_08.Still011 spot.01_00_32_20.Still012 spot.01_02_34_01.Still013 spot.01_07_46_04.Still014 spot.01_11_26_04.Still015 spot.01_13_33_23.Still016 spot.01_14_09_04.Still017 spot.01_27_56_10.Still018 spot.01_30_26_03.Still019 spot.01_41_41_10.Still020 spot.01_49_22_17.Still022 spot.01_51_23_00.Still021