the winner

 

Рускиот филм „Учителот“ од авторот Александар Корзов, е годинешниот победник на второто издание на меѓународниот филмски фестивал за деца „Тинтири Минтири Филм Фест“, кој се одржа од 10ти до 12ти јуни во Кинотека на Македонија.