14E5S.00_31_15_21.Still001

Сабота. Се стемнува. Полека жештината стивнува. Пријатна атмосфера во Градски Парк. Во тревникот веднаш спроти Нептун, кај Cyber Bubble Waffles се случува нешто интересно. Проекција на анимирани филмови за деца. Бесплатна проекција!. Си го постилате ќебенцето, си купувате една слатка вафла и уживате во филмовите.
Ве очекуваме!

 

Настанот е во организацијана Меѓународниот филмски фестивал Анимакс Скопје Фест, филмското училиште Тинтири Минтири и Cyber Bubble Waffle.

viber_image_2022-05-11_16-15-56-867