Имаш идеја за скеч? Пријави го кај нас и стани дел од емисијата Тинтири Минтири Шоу!
Идеите се испраќаат во инбокс на нашата фејсбук страна Film school Tintiri – Mintiri.
Најдобрите идеи ќе бидат снимени и прикажани во емисијата Тинтири Минтири Шоу на Канал 5 Телевизија заедно со нивните автори.