Драги наши Тинтириминтириџи,

ве информираме дека во септември ќе  се снима промотивна епизода за нова телевизиска емисија за деца. Емисијата ќе се снима тековно во рамки на учебната 2017/18 година.

Сите заинтересирани за учество нека се пријават во инбокс или на нашиот мејл kc.tintirimintiri@gmail.com.

Ви благодариме,

Тимот на Тинтири Минтири