Првоаприлско снимање во природа!  Снимаме необични телефонски разговори!

Филмското училиште Тинтири Минтири организира снимачки час во Градски парк. Часот ќе се одржи на 1 април со почеток во 12.00 часот и е наменет за сите членови на Тинтири Минтири.

Смислете невообичаен телефонски разговор со замислен соговорник и ноколку вицови. Подгответе си ранец со сендвич, сокче, грицки и ќебенце за седење. Дојдете во Градски Парк на 1-ви април  (се чекаме пред Луна Парк во 12.00 часот) на добра дружба и снимање.

Во случај времето да се расипе, истата активност ќе ја спроведеме во студио