Почитувани родители и фанови, заради големиот интерес отвараме уште една нова група во Тинтири Минтири. За да се запишете пожелно е да имате над 8 години, да сакате да глумите и да се појавувате пред камера, да учите нови работи и да стекнете нови пријатели.

2 EPIZODA.01_24_10_05.Still009

Сите заинтересирани можат да ја пополнат ПРИЈАВАТА, по што ќе ги контактираме, или да не контактираат со приватна порака на нашите социјални мрежи Фејсбук и Инстаграм.

materijali.03_11_40_03.Still001 materijali.07_21_55_02.Still016 materijali.07_10_31_10.Still015