Погледнете го новиот видео спот „Лото и Лајка“ и подгответе се да се запознаете со авантурите на ова големо семејство.

„Кај Лото и Лајка баше многу живо! Тие се среќни, да не ви е криво!“

Првата епизода ќе започне да се емитува наскоро!

Следете не!