Период: 01.07 – 05.07.2019

Секој ден од понеделник до петок од 09.00 до 13.00 часот.

Кампот е наменет за деца од 9 до 16 години.

Локација: Тинтири Минтири, Зоолошка Градина, Градски Парк, с. Горно Соње и други локации во Скопје и околината.

00001.00_47_05_35.Still001

Активност: обука за однос кон камера, основи на сценарио, структура на тв скеч, актерски вежби и вежби за јавен настап.

Неделна цена: 3.000 ден. Во цената е вклучена една лесна ужина и транспорт до предвидените локации.

Овозможуваме 10% попуст за членови на Тинтири Минтири.

Пријавување на ОВОЈ линк.

Повеќе информации на 078 30 21 61.

* Сите снимени материјали ќе бидат прикажани во емисијата Тинтири Минтири Шоу.

13223007_web1_Acting-camp_RCTC