Период: 17.06  – 21.06. 2019

 Секој ден од понеделник до петок од 09.00 до 15.30 часот.

Активност:  рекреативно – забавни содржини „Игри без граници“ пред камерите на Тинтири Минтири, совладување вештини за преживување во природа, истражување и натпревари на најразновидни и необични теми.

Најмалку 5 часа дневно поминати во природа на 700 м. надморска височина во с. Горно Соње.

gettyimages-887713996-640x640

Неделна цена: 4.800 ден. Во цената се вклучени 2 оброци и лесна ужина, маичка со бојата и логото на тимот и секојдневен транспорт до локацијата и назад.

 Овозможуваме 10% попуст за членови на Тинтири Минтири.

Пријавување на ЛИНКОТ.

* Сите снимени материјали ќе бидат прикажани во емисијата Тинтири Минтири Шоу.

Повеќе информации на тел. 078 30 21 61

Camping-gear-for-children-810x539