Ги информираме сите сегашни и идни членови на Тинтири Минтири дека часовите во второто полугодие во учебната 2016/17 година продолжуваат од 1 февруари 2017 според досегашните термини. За консултации околу термините пишете во инбокс или побарајте информации на телефон 078 30 21 61.

Ве очекуваме наскоро!