Заради работната сабота на ден 11.11.2017 г. правиме поместување на термините на дел од групите за да не губиме настава во Тинтири Минтири.

Терминот на саботната група од 11.00 ч. се поместува за во недела (12.11.17) во 14.00 ч.

Терминот на саботната група од 13.00 ч. се пометува во 14.30 ч. (снимање на содржини за емисијата)

Терминот на саботната група од 15.00 часот се поместува во истиот ден од 17.00 часот.

Групите од 17.00 и од 19.00 часот си остануваат со своите термини.

Повеќе информации се испратени на мејл до сите наши членови.