Заради големиот број нови содржини и проекти што треба да ги реализираме во новата учебна година 2017/18, филмското училиште Тинтири Минтири ќе започне со работа на 4-ти септември. Пријавувањето на нови членови и формирањето на групи е во тек. Затоа ги молиме сите заинтересирани нови и досегашни членови што побрзо да ни потврдат упис, за да имаме време да се организираме навремено.

Пријавата за нови членови можете да ја пополните на овој линк.

Повеќе за уписите видете тука.