Филмското училиште Тинтири Минтири врши зимски упис на нови членови на возраст од 9 до 18 години за учебната 2019 година.

Сите заинтересирани нови членови треба да ја пополнат ПРИЈАВАТА или да испратат основни податоци на нашиот мејл kc.tintirimintiri@gmail.com (име и презиме, возраст, училиште, контакт на родител) или во инбокс на нашата Фејсбук страна, по што ние ќе ги контактираме.

Повеќе информации за уписите на телефон 078 30 21 61 и на овој ЛИНК.