Од следната недела започнуваме со снимања за новата сезона на Тинтири Минтири Шоу! И уште еден новитет,  подготвуваме ново студио, уште поубаво и поголемо од претходното! Фотографии и новата адреса ќе ви ги откриеме многу скоро! Подготовките привршуваат, убавини се подготвуваат!

А уписите се уште траат!

Сите што сакаат да се вклучат во нашите активности можат да се информираат за уписите на тел. 078 30 21 61, во порака на Инстаграм или Фејсбук, да ни пишат на мејлот на kc.tintirimintiri@gmail.com или да ја пополнат ПРИЈАВАТА ЗА УПИС по што ќе ги контактираме.