DSC04205

Заврши натпреварот „Трчај, мисли, победи“. Еве ги победничките тимови: првото место со изедначен број поени го делат тимовите Мајстори.ком и Итри Лисици. Третото место го освои тимот Трчковци.

DSC04262

Како детално се одвиваше натпреварот ќе можете да гледате секоја недела во 11:00 часот на Канал 5 телевизија во рамки на емисијата Тинтири Минтири Шоу.

DSC04177

Натпреварот е во организацијана филмското училиште Тинтири Минтири.

Наградите за победниците ги обезбедија Винчини и ДМ маркети.

DSC04161 DSC04155