Слушнете ја нашата нова песна со текстуално видео „Другарство“ во изведба на Јелопи, Васил, Илија и Румен од Тинтири Минтири.

Песната е саундтрак за серијата за деца „Вистински приказни“, во ко-продукција на Аурипигмент и Македонска телевизија.