Погледнете неколку скечеви во кои учествуваат нашите членови и кои ги снимивме во октомври 2016 година. Дел од нив се работени во “green screen” техника. Кратки, но слатки видео клипчиња направени од деца .

Филмско училиште Тинтири Минтири.