Тинтири Минтири бара динамични и комуникативни девојки или момчиња на возраст до 30 години за работа во вафлара во Градски Парк.

Работата е со скратено работно време, а условите за работа се поволни.

Заинтересираните можат да пратат кратка биографија на мејл kc.tintirimintiri@gmail.com или на вибер на бројот 078 30 21 61.

toa-heftiba-251316-unsplash-Cropped-2