All posts by Kalina

20авг/16
muskuli

Дали вашето дете треба да посетува училиште за актери

Кога размислувате за актерско училиштe за вашето дете, можеби пред очи ви излегува следнава слика: група самоуверени деца кои со сите сили се обидуваат да направат кариера во Холивуд и да станатRead More…

19авг/16
C0022.00_30_32_09.Still017

Како да повикате одредено чувство по потреба?

Алатот на актерите се чувствата. Понекогаш нивните емоции додека глумат се силни. Но честопати се случува актерот да има проблем да ги повика чувствата за да изведе актерска точка.  На пример, требаRead More…