Tag Archives: училиште

08јан/17

Запиши се во Тинтири – Минтири!

Пријави се и стани дел од нашата филмска приказна. Филмско училиште за деца и млади од 6 до 18 години Создаваме реални проекти во сферата на филмот и телевизијата. Нашите дела гиRead More…