Tag Archives: тинтири минтири

08јан/17

Запиши се во Тинтири – Минтири!

Пријави се и стани дел од нашата филмска приказна. Филмско училиште за деца и млади од 6 до 18 години Создаваме реални проекти во сферата на филмот и телевизијата. Нашите дела гиRead More…

09сеп/16

Филмски каскадер – професија за авантуристи

Скијање на вода, качување на зграда, улична тепачка… замислете овие возбудливи активности да се дел од вашата кариера.  Станува збор за професијата – филмски каскадер. Кога се зборува за оваа професија, важноRead More…