Tag Archives: каскадер

09сеп/16

Филмски каскадер – професија за авантуристи

Скијање на вода, качување на зграда, улична тепачка… замислете овие возбудливи активности да се дел од вашата кариера.  Станува збор за професијата – филмски каскадер. Кога се зборува за оваа професија, важноRead More…