Заради големиот интерес за упис, отвараме нова група за деца актери на возраст од 6 до 9 години.

Сите заинтересирани можат да се пријават на ПРИЈАВАТА, по што дополнително ќе ги контактираме.

Повеќе информации на тел. 078 30 21 61 или во приватна порака на нашите страни на Инстаграм и Фејсбук.

ghows-OK-200529762-3171db5d kmarian-street-theatre-for-young-people-2020-mstyp1

6 epizoda.00_52_57_23.Still011 6 epizoda.01_59_29_11.Still014 6 epizoda.05_13_23_10.Still030