Уписите се во тек, а местата брзо се пополнуваат. Се ближи почетокот на наставата во Тинтири Минтири, а има само уште неколку слободни места во групата на возраст од 11 до 14 години.

Термин: сабота 11:00 – 13:00 часот.

За упис пополнете ја ПРИЈАВАТА или пратете податоци на мејлот kc.tintirimintiri@gmail.com.

Почеток на настава: 10 септември.

Повеќе информации за уписите на тел. 078 30 21 61.