cd092f00-9332-49d0-bd4c-a011a413d0ea

Филмското училиште „Тинтири Минтири“ го проширува тимот! За млади ентузијасти на возраст до 30 години кои имаат или сакаат да стекнат искуство за работа со деца и млади во сферата на филмската и тв продукција. Сите заинтересирани можат да испратат кратка биографија и своја фотографија на нашиот мејл kc.tintirimintiri@gmail.com.