На 26 март го снимивме промотивното видео за меѓународниот филмски фестивал за деца „Тинтири Минтири Филм Фест“.

Фестивалот ќе се одржи во Кинотека на Македонија од 10-ти до 12-ти јуни 2016 под мотото „Сподели го сонот“.