Во неколку часа студиско снимање во МТВ успеавме да го завршиме филмот со нашите членови Ивона, Бисера и Димитри. Премиерата на филмот е закажана на ТинтириМинтири Филм Фест – од 10ти до 12 јуни. Кинотека на Македонија.

Ве чекаме!!!

DSC02537 DSC02540 DSC02546 DSC02573 DSC02581