Последниот јунски час во Тинтири-Минтири го поминавме со нашите пријатели, актерите Роберт и Мими Ристови. Беше раздвижено и забавно во студиото во МТВ. Се испробавме во неколку нови актерски финти. Преку вежби увидовме дека од трпението зависи голем дел од успехот на тимот. Поука на денот: треба да научиме да се слушаме едни со други, особено кога работиме тимска работа како што е филм и театар.

1

2

3

4

5

6

7

8

9