Период: 24.06 – 29.06. 2019

Активностите траат секој ден од 09.00 до 20.00  часот.

Локации: Скопје и околината, повеќе градови низ Македонија.

Активности: стекнување напредни знаења од филмската уметност, градење  однос кон камера и напредни актерни вештини. Програмата се реализира преку практична активност – снимање на вториот дел на филмот „Потрага по загубеното богатство“ од страна на професионална филмска и актерска екипа.

1

Кратка содржина на сниманиот филм:

Група деца наоѓаат временски портал. Нивната мисија е да го најдат загубеното богатство. Користејќи го порталот патуваат низ времето и просторот.

Опасноста демне од секаде. Дали оваа мисија ќе ги промени? И за какво богатство се работи?

Неделна цена на кампот: 12.500 ден.

Во цената се вклучени 2 оброци на ден, ужина, пијалоци и транспорт до предвидените локации.

Овозможуваме 5% попуст за членови на Тинтири Минтири.

Уплатата треба да биде извршена на нашата жиро сметка: 300000003886438

Депонент: Комерцијална Банка

Примач: Аурипигмент Тинтири Минтири

Назнака: Филмски летен камп (Име на дете)

 * Снимениот материјал ќе има кино и телевизиска премиера

Првиот дел од филмот реализиран на филмскиот камп во Градовци можете да го погледнете ТУКА.

Пријавување на ОВОЈ линк.

Повеќе информации на тел. 078 30 21 61.

1

3

2

Camping-gear-for-children-810x539