Деновиве се сними промотивен видео спот со стоп анимација како најава за детската програма на меѓународниот филмски фестивал за анимиран филм Анимакс Скопје Фест, кој ќе се одржи во ноември 2015. Учесници во спотот беа дел од децата членови на филмското училиште Тинтири Минтири.

1

2

3

4

5

6