Погледнете фотографии од снимањето на новите содржини на нашето филмско училиште Тинтири Минтири.

Во нашата лабораторија експериментираме со состојки што секој ги има по дома. Нови содржини наменети за деца и направени од деца – спој на наука, забава и актерски вештини. И се разбира, во неа има место за сите Тинтириминтирџии. Повеќе за нас и нашата работа видете тука.

dsc04367 dsc04370 dsc04372 dsc04375 dsc04380 dsc04381 dsc04384 dsc04396 dsc04410 dsc04414 dsc04421 dsc04449 dsc04465 dsc04474 dsc04475 dsc04481