logo

Почитувани родители,

Ве информираме дека со активностите во „Тинтири Минтири“ продолжуваме од февруари.

 

Првиот час од второто полугодие ќе се одржи:

– на 2 февруари за вторничките групи

– на 6-ти февруари за саботните групи

– на 7-ми февруари за неделните групи.

 

Термините остануваат исти.