Денес, на 1 февруари продолжуваме со настава и снимања во Тинтири Минтири. Групите се веќе пополнети и сите сме одморени и полни со креативна  енергија. Доколку сте во дилема за вашиот термин, слободно контактирајте не за договор.

Очекувајте многу нови и интересни содржини!

5 epizoda.00_03_10_15.Still002 9 EPIZODA.00_47_41_10.Still001 INTRO 4 SEZONA.00_16_41_13.Still001