logo

Почитувани родители и членови,

Термините на сите групи коишто имаат регуларни часови во сабота (24.10.2015), недела (25.10.2015) и вторник (27.10.2015), се преместуваат во недела на 25.10.2015 во просториите на Кинотека на Македонија од 18:00 до 20:00 часот.