Погледнете ги играните филмови што ги снимија нашите членови.

2019

 

 

2017

2016, Летна филмска авантура за деца „Потрага по загубеното богатство“

Учебна година 2015 / 16

 Учебна година 2014 / 15

Велосипедот на Филип

Тон иде! Камера иде! Акција!

Шаторот

Филм снимен според вистински настан.

Хајка

Еден сон оживеа и стана приказна. Филм меѓу сонот и јавето.

Порака

Неколку деца се впуштија во интересна акција. Ама ситуацијата им излезе од контрола. Погледнете го филмот „Порака“.

Сè се враќа

Сè се враќа, сè се плаќа. Погледнете што снимија нашите филмски креативци.

Изгубеното куче

Не секогаш работите се такви какви што изгледаат на прв поглед.