Потврдуваме и докажуваме дека и во домашни услови може да се биде вреден и креативен! Ова важи за сите деца што сакаат да мислат, да читаат, да создаваат и да се трудат.  Инспирацијата на нашите Тинтировци кои се во домашни услови ја преточивме во супер забавни видео епизоди што премиерно ќе можете да ги гледате на нашиот Јутуб Канал! Кликни Subscribe и следи не! Следува премиера!

Додека го создаваме видеото ги почитувавме сите здравствени препораки на надлежните институции!