Реализирани проекти на Тинтири Минтири.

arrow2 едукативно забавна емисија за деца Тинтири Минтири Шоу која секоја недела во 11.00 часот се емитува на Канал 5 телевизија текот на 2018 година.

arrow2 играна серија за деца Вистински приказни (20 продолженија) емитувана на Македонска телевизија јуни/август 2017 во која главните улоги ги толкуваат нашите членови

arrow2  Снимен игран филм Паника на бродот (2017)

arrow2  Игран филм за деца Потрага по загубеното богатство (2016)

arrow2  Други филмови снимени со нашите членови.