Лист, камен, ножички! … или малку поинаку …. камен, меч, динамит.?!..

Филмот „Господарот“ ја раскажува приказната за потеклото на оваа популарна игра. А глумците, кој друг ако не нашите Тинтириминтирџии!!!

Филмот е снимен и останува само уште да ја видите премиерата на филмот на Тинтири Минтири Филм Фест во Кинотека на Македонија од 10ти до 12 јуни 2016.

GOSPODAROT_2 GOSPODAROT_3 gospodraot_4